Naagin 3 - 49. ep. - Bela upozori Rinki!

Indijske Serije

Naagin 3 – 49. ep. – Bela upozori Rinki!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Na terasi, Bela kaže Vjomu i njegovima da jeste ubila Kešu zato što ih je on bio prevario i naterao ju je na to svojim postupcima. Ona kaže da je osetila nešto loše i otišla u palatu da se vidi sa Đuhi. Videla ju je tu bez svesti i shvatila da je Đuhi mrtva. Vjom i njegova majka joj kažu da je pogrešila što je ubila Kešu kad mu je trebala krv i on je ubio zato njenu sestru. Oni se bore, ali onda stanu i raziđu se. Sledećeg jutra, Sumitra je ustala i priprema molitvu. Muž joj priđe i pita je kakav mu je bio nastup sinoć. Oni se našale i smeju. Vjom i njegovi dođu tu. Svi međusobno pozdrave jedni druge i žele praznike. Svi parovi se okupe i odrade molitvu. Vjom posmatra Vish čudno i ona primeti to. Uveče, zvanice dođu kod Sehgalovih na zabavu povodom velikog praznika. Vish dočeka Vjomove i izvređa ih. Svi plešu uz pesmu “Ishq Shava”. Bela i Vish pričaju kako da poraze ove nove zloće. Bubnjari dolaze tu i sviraju glasno usled čega Vjom, Amrita, Rinki i Amit zatvore uši i pozlilo im je zato. Kasnije, Sehgalovi odlučiše da odigraju neku zabavnu igru i okupiše se okolo. Vjom i njegova porodica nisu željni za igranjem, ometeni su glasnim zvucima i odu po stranu. Bela kaže Mahiru da ima iznenađenje za njega i zapali vatromet usled čega ovima bude još gore. Oni uđu unutra besni. Sehgalovi se okupe da slave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *