Naagin 3 - 51. ep. - Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 51. ep. – Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Vish se probudi i oseća svoju glavu teškom. Priseti se kako ju je Vikrant gurnuo na zid i onda shvati da je on hteo da Mahir prati Belu i da sazna pravu istinu o njoj tako. Ona misli kako Vikrant ne brine ni o kome, samo o sebi i svojim ciljevima. Shvatila je da on ne brine o njoj i da ona mora reći Beli sve i ne zna samo gde je ona. Vjom leti nad Belom i napadne je nakon čega ona padne. On je pita šta joj je. Hvata je za vrat i kaže da je dosta jači od nje pošto je muškarac. Bela baci pepeo na njega i kaže mu da je ona žena i da je od njega dosta pametnija i hrabrija. Mahir dođe tu dozivajući je i tražeći okolo. Vjom je gurne na zemlju i legne na nju pitajući je šta će njen muž misliti kada ih vidi u ovoj poziciji. On kaže da je spreman na sve i proba da je siluje, ali ga Bela ošamari i ustane. Vish je u sobi i razmišlja o Vikrantovoj prevari i o tome kako je ubila jednog nedužnog lika. Pokajala se i shvatila kako je puno toga učinila za Vikranta, ali sada će ona da mu pokaže. Vjom pita Belu šta će reći Mahiru kad dođe tu. On je privuče na sebe i gurne na zid pritisnuvši je svojim telom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site