Naagin 3 - 53. ep. - Bela se iznenadi kad sazna za sestrinu prevaru!

Indijske Serije

Naagin 3 – 53. ep. – Bela se iznenadi kad sazna za sestrinu prevaru!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Mahir privuče Belu na sebe i pita je da kaže šta hoće. Bela mu predlože da renoviraju sobu i kaže mu svoju nameru. Ona hoće da živi sa njim samo i da svoju prošlost zaboravi – to je to. Oči su joj pune suza. Mahir joj priđe bliže i pokuša da joj obriše suze nežno. Bela mu kaže da pusti i da se puno uzdržavala, više ne. Oni se grle i ljube u obraze, a u pozadini ide ljubavna pesma “Maujad Hai… Tere Bin”. Izjave jedno drugom ljubav.
Vish jede jabuke noću i pali svetla. Vikrant joj kaže da ga pusti da spava. Vish mazi svoj trbuh i veli da je beba unutar nje gladna. Vikrant ustane iz kreveta naglo i besni na nju da ne glumi pred njim, u njihovoj sobi. Vish kaže da će stvarno da mu rodi dete. Vikrant: ,,Šta?”
Vish mu kaže da ju je oplodio i zafrkava ga. Vikrant se smeje i naziva je nestašnom. Onda kaže da će da spava. Ona uzme još jednu jabuku i onda veli da će ipak jesti pomorandžu. Traži od nje slatke pomorandže iz frižidera. Vikrant ustane i izađe po to. Vish ga gleda i smeje se. On misli da je se nekako reši i da odvede Belu odatle. Bela ga čuje i misli da on neće uspeti u tome pored nje nikada. Ona pita svoju sestru da li je spremna i kaže joj da ovo čuva kao tajnu i da nikome ne kaže za to. Ova potvrdi i obeća joj. Vjom dođe tu i naredi joj da stavi svojoj sestri na glavu krunu. Bela mu kaže da neće uspeti. Njena sestra mu priđe i smeje se. Vish je isto tu i mršti se. Bela je zapanjena shvativši prevaru.
Najava:
Bela proglašava svojevoljno svoju sestru novom Naagrani (kraljicom). Vikrant i Vish su povređeni i zavezani. Bela stavi svojoj sestri na glavu krunu i ova kaže da ima sve sada što hoće. Vjom je odvede sa sobom nekuda. Mahir stiže tu dozivajući Belu. On ugleda tu Vikranta, Vish i Belu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site