Naagin 3 - 54. ep. - Mahir se ljuti na Belu što je krila istinu od njega!

Indijske Serije

Naagin 3 – 54. ep. – Mahir se ljuti na Belu što je krila istinu od njega!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Vjom pita Belu da stavi krunu sestri na glavu. Bela se zaprepasti kad vidi kako njena sestra trči kod Vjoma i naređuje joj da joj stavi krunu na glavu, zar ne čuje. Vish kaže da su ih prevarili. Bela kaže “ti”. Sestra joj kaže da ju je prevarila i da joj je tako bilo u sudbini zapisano. Naredi joj da joj stavi krunu na glavu. Bela vikne “nikad” i pretvori se u zmiju. Vish se isto pretvori i kreće u napad ljutito. Mahir stiže do mesta gde su mu se kola zaustavila i pita seljana da li mu je video ženu. On kaže da Bela nije danas dolazila u ovo selo. Mahir se zabrine i misli gde je onda ona. Bela je naziva pretvarantkinjom i kaže joj da vara svoju rođenu sestru. Ova joj kaže da je to naučila od nje, prevarila ju je i sada joj samo ovako uzvraća tu prevaru. Vish pada u bolovima na zemlju nakon Vjomovog napada i lanci je vežu. Bela vidi ovo i zaurla. Vish pita Vikranta da li je dobro. Ovaj potvrdi. Bela pita ovu šta joj je bilo i kaže da to nije njena sestra. Ova joj kaže da ne zaslužuje da se naziva njenom sestrom, Vjom ju je spasao kad je ona (Bela) probala da je ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site