Naagin 3 - 62. epizoda - Bela prekine vjenčanje Mahira i Viš!

Indijske Serije

Naagin 3 – 62. epizoda – Bela prekine vjenčanje Mahira i Viš!

By  | 

Bela ulazi u Sumitrinu sobu i ukradee papire i shvata da je svo nasljedstvo i sva imovina na Mahirovo ime. Sumitra dolazi i veli da to nije razlog zašto je to uradila Mahiru već zato što je saznao jednu njenu tajnu. Izaziva Belu i govori da će je u roku od 24 sata izbaciti. Bela joj odbrusi da ona počne odbrojavanje, Mahir će je se sjetiti. Kasnije, Bela pokušava razgovarati sa Viš, ali Viš ostaje pri svome. Mahir dolazi i saopšte Beli da će se uveče vjenčati. Viš ubjeđuje Mahira u laž i raspravlja se sa Belom. Odlazi sa Mahirom i prisjeća se razgovora sa Vikratnom gdje je on rekao da postoji duga priča zašto on radi to, ali radi to za svoju majku. Bela je uplakana i prisjeća se Mahira. Kasnije, sve je spremno za vjenčanje. Adi i Sumitra provociraju Belu. Sumitra ode po Viš. Bela dolazi kod Mahira u sobu i pravi scenu. Pokušava da ga podsjeti. Vikrant dolazi prerušen i nalazi se sa Sumitrom. Ona ga upozori da pazi i ne uništi joj igru. Viš priča o ljubavi, Vikrant se krije i sluša. Bela pokušava da podsjeti Mahira, da ga natjera da se sjeti nečeg. On se najsno prisjeća nekih scena. Viš ih prekida i pravi scenu ponovo. Istjera Mahira i glumi, kaže Beli kako je Vikrantov život u opasnosti i jedini način da spasi Mahira je da ga kidnapuje. Ode i ostavi otvorena vrata, no Yuvi dođe i zaključa. Bela se prisjeća scena sa Mahirom. Moli da joj neko otvori vrata. Neko otvori i pobjegne. To je Vikrant. Kasnije, Viš je spremna kao mlada. Vikrant je u njenoj sobi, ona ga zagrli i žali mu se. On to ne može da dozvoli, ona ne želi da se uda za Mahira. Moli ga da zaustavi. On govori da ona zna da on ne može to da uradi. Sumitra dođe i Viš ode, a ona opet zaprijeti Vikrantu Belinim životom. Počinje vjenčanje, Sumitra se ponudi da ona zaveže čvor. Viš gleda okolo pa u Vikranta, ne želi da se uda. Bela ulijeće na motoru i prekida vjenčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *