Naagin 3 - 66. ep. - Mahir ponovo oženi Belu koja je perušena u Šivli!

Indijske Serije

Naagin 3 – 66. ep. – Mahir ponovo oženi Belu koja je prerušena u Šivli!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Sumitrom koja govori Šivlinim roditeljima da prestanu, ne mogu samo tako da odu. Gdin i gđa Sethi je pitaju da li će na silu da ih zaustave, Sumitra veli da neće biti baš lepo da ne prisustvuju Šivlinom venčanju. Pita Kuhu da donese “thaali”. Gđa Sethi je pita da li je poludela. Sumitra veli da je spremila “thaali”. Gdin Sethi je pita šta to govori. Gđa Sethi veli da je Sumitra luda, pita muža (gdina Sethija) da nazove policiju. Sumitra veli da ih ona upozorava, pokuša da nanese “tiku” Šivli. Gđa Sethi veli da idu odmah odatle. Rohini i njen muž stanu pred njih i pretvore se u zmije, oboje ujedu. Andy i Kuhu su uplašeni. Juvi pita Kuhu da bude tiha i mirna, inače će je poslati kod pokojnog muža. Rohini i njen muž su ubili gdina i gđu Sethi (Šivline roditelje), ovi su umrli na licu mesta. Neka devojka je tu, svedoiča je svemu, videla sve. Sumitra kaže da je pokušala da ih upozori, ali nisu hteli da slušaju. Mona pita ko su oni svi? Sumitra odgovori da oni nisu ljudska bića, Monin muž Raj preti da će nazvati policiju. Sumitra mu kaže da slobodno nazove i sve ispriča, niko mu neće verovati. Alex pokuša da ubije Monu, a ona ga moli da ne naudi njenom mužu. Sumitra govori Raju da se spremi da uradi “kanyadaan”. Juviju kaže da spremi Mahira. Andy šokirano upita Sumitru zašto je ubila gdina i gđu Sethi. Sumitra veli da će dobiti zemljište/plac u blizini haveli (palate) kada se Mahir bude oženio Šivli, a u sebi pomisli kako će onda da dobije i Naagmani. Misteriozna devojka dođe do zaključka da mora da zaustavi Sumitrino zlo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site