Naagin 3- 67. ep. - Bela se vratila u svoj dom da zaštiti svoje voljene!

Indijske Serije

Naagin 3- 67. ep. – Bela se vratila u svoj dom da zaštiti svoje voljene!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Eme koja je stigla na venčanje Mahira i Šivli. Sumitra je pita da li je ljuta na nju, da li bi da je otruje i ujede, to je njen posao ionako. Pita je da pogleda ljude oko sebe, ima zmijski klan. Sumitra ima zmijske oči sada, pita je zašto je za petama njenom sinu, njen sin konačno ženi pravu devojku. Eme veli da nema sumnje da je Mahir oženio onu pravu, naravno da ona (Sumitra) zna u čemu je Mahirov boljitak. Mona pokrije Šivlinu glavu i lice velom. Sumitra pita kakve su to gluposti, zašto je Šivlino lice pokriveno, pa venčanje je prošlo! Skine veo sa Šivli i nije pri sebi kada ugleda Belu! I svi ostali ne mogu da veruju, vidi se da su Andy, Boltu i Kuhu srećni što je celo vreme Bela bila prerušena u Šivli. Mona je zapravo Viš, a Rađ je zapravo Vikrant, dođu u svoje prave oblike. Sumitra je u šoku, Bela joj se obrati, obavila je sve pripreme i realizovala svoj plan da je eliminiše. Tako da je morala da se vrati. Rohini pita Sumitru kako je moguće da je Naagrani živa, a Mahir otrči kod šteneta da se igra sa njim.
Bela se oseća loše zbog njegovog stanja. Sumitra pita gde je Šivli otišla? Javi se na neki veoma bitan poziv nakon što je Bela i Viš isprovociraju, opet je zapanjena. Bela kaže da to mora da je bio Šivlin otac, mora da joj je rekao da su on i njegova supruga pokupljeni na aerodromu i odvezeni u hotel. Rečeno im je još da je vani opasnost. Otkrije i da je ona unajmila Eme da motri na njih. Doda da je umorna od toga da bude mlada stalno, Mahir je njen muž, i nema potrebe da se sedam puta udaje za njega. Pita da li zaista misle i da su ubili Šivline roditelje? Prikazan je flešbek u kom se otkrije da su oni zapravo i dalje živi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site