Naagin 3 - 68. ep. - Bela donosi odluku da iskoristi Naagmani kako bi Mahiru bilo bolje

Indijske Serije

Naagin 3 – 68. ep. – Bela donosi odluku da iskoristi Naagmani kako bi Mahiru bilo bolje!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Sumitrom koja izaziva Belu da sada nahrani Andyja i Kuhu. Bela joj kaže da neće dopustiti da povredi ikoga od ukućana, pretvori se u poluzmiju i šokira prisutne. Sumitra kaže da je ta kuća njena, neka se ne meša. Bela kaže da je to kuća svih njih. Obori Aleka i Rohini svojim repom. Ponovo preuzima ljudski oblik i odvede Andyja i Kuhu da doručkuju.
Viš dođe kod Vikranta i kaže mu da je pronašla lek koji Sumitra i Juvi daju Mahiru i pogoršavaju njegovo stanje. Vikrant veli da bi trebali da unište lek. Viš veli da ga je već uništila. Vikrant veli da će sada da posumnjaju zbog toga, ali Viš odgovori da je ona bila pametna i zamenila lekove. Vikrant je zavitlava, postala je toliko pametna jer je konstantno u njegovom društvu. Nastavljaju da se šale.
Juvi tera Mahira da uzme lek, ali on odbija. Juvi preti da će da ga tuče i natera ga da popije lek. Viš, Vikrant i Bela su na vratima, vire unutra. Viš tiho kaže da je zamenila Mahirov lek, sada uopšte neće imati uticaja na njega. Mahir popije tabletu i veli da je slatko. Viš i Vikrant se sakriju, Juvi izađe iz sobe i zatekne Belu koja mu kaže da odlazi u svoju sobu. Juvi namerno izjavi da se ona Mahiru uopšte ne sviđa. Bela mu odgovori da će ona da se pobrine za Mahira. Juvi u sebi kaže da će ona zbog leka da vidi Mahirovu mračnu stranu, počne da broji do deset. Bela je ušla u sobu, stavi ruku na Mahirovo rame, opet je prerušena u Šivli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site