Naagin 3 - 69. epizoda - Višaka umire!

Indijske Serije

Naagin 3 – 69. epizoda – Višaka umire!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Belom i Vikrantom koji su ušli duboko unutar mora (nisam sig. da li je more, jezero), dostignu na mesto gde nema vode, to je neko duboko sakriveno mesto, oboje se vrate u svoj ljudski oblik. Vikrant joj kaže da je izabrala jako dobro mesto da sakrije Naagmani. Bela kaže da je morala da sačuva Naagmani, morala je da nađe bezbedno mesto za to. Uđu negde i zateknu Božiji idol, oko njega je puno zmija. Viš zove Mahira, pita ga gde je? Na njegov telefon se javi Alek, veli da je mnogo daleko od nje. Pojavljuje se pred njom, a za njim i Sumitra, Rohini. Rinki, Amita i njen sin takođe dođu. Viš pita gde je Mahir? Sumitra joj se obrati, neka ne viče, velike su mogućnosti da će biti ubijena onda.Želi da živi sa njenim beskorisnim sinom, Vikrantom, za to bi morala da bude živa. Viš veli da je dobro što je prekinuo sve odnose sa njom. Rohini joj preti smrću. Sumitra pita gde je Bela trenutno? Viđ joj kaže da uradi šta god želi, ali ništa joj neće reći. Sumitra veli da je pogrešno formulisala pitanje, gde je Bela otišla da uzme Naagmani? Oni igraju svoje dečje igrice, Bela i Vikrant jesu otišli po Naagmani, ali ona (Sumitra) ih nije pratila i otišla za njim, ostala je tu, u kući, tu planira nešto puno veće. Viš ponovo pita gde je Mahir, očajna je. Sumitra joj kaže da je ona deo njenog plana, Bela i Vikrant će joj svakako dotrčati u pomoć. Njene oči postanu zmijske. Višine takođe i ona se pretvori pola u zmiju. I Rohini i Alek preuzmu i zmijski oblik. Sumitra uzme neki venac i njime gađa Viš, a čim ovaj venac dotakne Viš, ona se nemoćna sruši na pod. Sa druge strane, Bela govori Vikrantu da zmije čuvaju Naagmani, kao i lično njihov Bog. Sklopi ruke i boli se Mahadevu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site