Naagin 3 – 73. ep. – Bela pošalje Mahira u svet zmija, njemu se vrati pamćenje!

Indijske Serije

Naagin 3 – 73. ep. – Bela pošalje Mahira u svet zmija, njemu se vrati pamćenje!

By  | 

Naagin 3 – 73. ep. – Bela pošalje Mahira u svet zmija, njemu se vrati pamćenje!
Adi ugleda mrežu sa Juvijem i ostalima pa pokuša da je skine, ali ga Mahir počne udarati igračkom. Adi se brani, uhvati Mahira. Kuhu mu traži da ostavi Mahira. Juvi je zgrabi kroz onu mrežu. Alek kaže Juviju da ubije Kuhu. Endi je šokiran. Mahir traži od Juvija da pusti njegovu sestru.
Bela otkriva Sumitri da je Naagmani sve vreme bio kod nje, na njenom privesku za ključeve. Skine joj privezak i pokaže Naagmani. Sumitra veli da joj je Viš rekla da je Naagmani u vili. Viš odvrati da ju je pogrešno razumela kad je uperila prstom. Vikrant joj kaže da je neće poštedeti.
Endi je prisiljen da oslobodi Juvija i ostale. Juvi na silu povede Mahira sa sobom i dođu pred staru vilu. Zapreti Beli da pusti Sumitru da ga ne bi ubio. Sumitra se obraduje. Bela, Viš i Vikrant se preobrate u zmije i odu da spasu Mahira. Juvi drži Mahira pored litice i namerava da ga gurne ako im ovi ne predaju Naagmani. Viš i Vikrant teraju Belu da preda Sumitri Naagmani, ali ova ne želi jer ne veruje da će Sumitra poštedeti Mahira. Njih troje navale na Sumitru i ostale. Bela dođe do Mahira, kaže mu da će se setiti svega i da joj veruje. Sve će srediti. Ona pritisne Naagmani na Mahirove grudi i gurne ga sa litice. Mahir pada niz liticu ali se na kraju dočeka na noge. Dobro je. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site