Naagin 3 - 74. ep. - Bela vrati Mahira iz sveta zmija i izjavi mu ljubav!

Indijske Serije

Naagin 3 – 74. ep. – Bela vrati Mahira iz sveta zmija i izjavi mu ljubav!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Mahirom koji je stigao u svet zmija, misli da je dobio važnu stvar u amanet, Naagmani koji mora da čuva. Bela ga traži i povredi se prilikom toga. Mahir se okrene i ugleda je, konačno se sastanu. Puno zmija im priđe, protiv njih su, Bela se celo vreme pita zašto je ne prepoznaju. Sumitra razgovara sa nekim bićem, uverava ga da će se Bela vratiti poražena iz sveta zmija sa Naagmani koji će joj oni oduzeti. Bela pokuša da priseti svoje zmije da je ona njihova Naagrani, ali bezuspešno. Kako bi sprečila borbu između njih, ona udari nogom u zemlju koja se potrese i oni popadaju. Ona sa Mahirom pobegne odatle i nešto kasnije na sigurnom, Mahir joj priznaje da je ponovo dobro, setio se svega. Bela ga prvo zagrli emotivno, a onda pokuša da mu objasni da ga je poslala u svet zmija misleći da će biti bezbedan među njenim zmijama/ljudima, ali oni nju ne prepoznaju… Sumitra je sa saučesnicima koji se bune da je svaki put tako sigurna u sebe, a svaki plan joj propadne. Juvi je jedini na majčinoj strani. Sumitra otkrije da Naagmani moraju dati Huzuru (onom biću). Svi se pitaju ko je Huzur sada. Sumitra im objasni da je on neprijatelj klana koji predvodi Bela, želi Naagmani od Bele. Viš i Vikrant su u palati, pričaju o Beli koja je otišla u svet zmija. Viš je na pamet pala ideja da čim se Bela vrati, ode u novo mesto sa Mahirom i započne novi život. Oboje čuju zvuk zmije i shvate da ih neko motri, ali to je Alek koji prenosi sve Sumitri. Viš prokomentariše da su se mnogo promenili otkako podržavaju dobrotu, shvatila je neke stvari otkako se promenila i popravila. Oboje su. Bela i Mahir su i dalje u svetu zmija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site