Naagin 3- 75. ep. - Bela i Mahir se ujedine, Sumitra pokuša da spali Mahira živog!

Indijske Serije

Naagin 3- 75. ep. – Bela i Mahir se ujedine, Sumitra pokuša da spali Mahira živog!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Bela kaže Mahiru da ona zna da on ima mnogo razloga da odbije nju i njenu ljubav, ali ona ga voli. Mahir je pogleda. Bela pita Mahira zašto je ljut na nju, je li zbog Vikranta. Mahir kaže da nije ljubomoran ni na koga i umirao je da čuje to od nje. Kaže joj da je voli. Oni se zagrle. Mahir kaže da i oni (ljudi) vole istu osobu tokom svih rođenja, pa i Naag/Naagin. Bela se nasmeši. Mahir joj kaže da je neće pustiti 7 života, neka zapamti. Ona je otvorila svoje srce i pokazala svoja osećanja. Bela kaže da joj je neko rekao da uradi to. Oni se poljube. Bela mu kaže da zna gde da idu, Vish je sve organizovala. Mahir pita je li za prvu bračnu noć. Bela kaže da ne, neka pođe sa njom. Vikrant je u džungli i pošalje Vish poruku da ga prate jedna zmija i jedan lešinar. Vish odgovara da i nju prati jedna zmija, izgleda da je to Rohini. Vikrant joj napiše da treba da nastave sa svojim planom. Bela i Mahir dođu kući. Vrata su zaključana. Ona izvadi ključ ispod saksije. Mahir pita ko još drži ključ ispod saksije. Ona kaže da niko ne bi pomislio da je tu. Mahir je impresioniran. Bela kaže da zna još impresivnih stvari. Mahir se šali sa njom rekavši da ako se budu posvađali, on će morati da ćuti jer ona može da ga ujede, ali ni to mu ne bi smetalo. On je približi sebi i kaže da je ovo romantično. Bela predloži da učine još romantičnijim i doda da su obavljene sve pripreme za njihov doček. Pita gde je kupatilo. Mahir joj pokaže. Ona uđe u kupatilo, a potom on uđe za njom rekavši da on želi prvi da se okupa. Bela okrene tuš ka njemu i polije ga vodom. I Mahir poprska nju vodom. Oni stanu pod tuš. Mahir padne u kadu i kaže da je to ljubavna strategija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site