Naagin 3 - 81. ep. - Bela i Mahir se venčaju, nasamare Huzur!

Indijske Serije

Naagin 3 – 81. ep. – Bela i Mahir se venčaju, nasamare Huzur!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Sumitrom koja pita Krisha/Mahira da oženi Ruhi/Huzur-a. Mahir pita kad je on nešto odbio uopšte. Kaže joj da on nije njen sluga, dogovorili su se da će on dobiti veliki deo u svemu tome, rekla mu je da spasi devojku, spasio ju je, rekla mu je da oženi Ruhi, i za to se složio, nije problem, on bi sve uradio za jednu prelepu devojku. Sumitra veli da on mora da oženi Ruhi (Huzura). Mahir se složi. Bela, Vish i Vikrant dođu tu sa Kuhu. Sumitra ih pita šta rade tu. Vikrant joj odgovori da su došli na venčanje, da uživaju. Bela pita ko im uopšte postavlja to pitanje, njena svekrva ili Huzurova i Hukumova robinja? Sumitra im kaže da odu. Sumitra je nazove besramnom, zar ne kuka povodom smrti svog oca. Vikrant veli da hoće kukati, ali čim ona bude uništena. Sumitra ih pita da odu odatle, unazad. Vikrant kaže da samo veštice idu unazad. Bela izjavi da je zločin oženiti se drugi put, iako je prva žena nekog muškarca živa. Sumitra je ironična, nije znala, neka nazove policiju onda. Bela veli da ima bolju ideju, obrati se Mahiru, ima novosti za njega, veoma je srećna, udaje se za nekoga. Sumitra pita ko će nju oženiti. Bela veli da ima mnogo momaka, ali udaće se za Krisha. Pita Vikranta da pusti muziku, mora se proslaviti. Mahir je gleda.
Huzur radi neku magiju. Dolazi Sumitra, i Huzur (inače, Huzur je žensko) joj naredi da zatvori vrata. Sumitra je obavesti da je Bela započela novu dramu, udaće se za Krisha. Huzur se smeje, neka je pusti da svari šta je rekla. U sebi kaže da se udaje za Mahira koji nije Mahir, a taj Krish ide pred nju kao Mahir i ponekad Krish.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site