Naagin 3 - 82. ep. - Bela ispuni dva od tri uslova za Huzurino i Hukumovo uništenje!

Indijske Serije

Naagin 3 – 82. ep. – Bela ispuni dva od tri uslova za Huzurino i Hukumovo uništenje!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Mahirom i Belom koji kruže oko vatre završavajući svadbene rituale. Mahir položi Beli “sindur” i “mangal-sutru”. Sveštenik proglasi venčanje obavljenim i zamoli ih da uzmu blagoslove od starijih.Bela se obrati Mahiru, put neće biti baš lak, ali srećna je što je sa njim. Mahir joj uzvrati veselo, uvek će biti tako.Huzurin sveštenik kaže da i oni mogu da uzmu blagoslov.Huzur veli da nikada,Naagraani blagosilja druge, ne prima nečije blagoslove.Ona i Bela stanu jedna pred drugu. Huzur joj se prva obrati,konačno se udala za Krisha.Bela uzvrati, i ona se konačno udala za Mahira. Huzur je pita kad će da ode, to je kuća njenog (Huzurinog) muža. Bela veli da je pravo pitanje koji je ćošak ona (Huzur) odabrala da boravi u kući? Sumitra se ubaci, to je Mahirova kuća. Bela pročita neki dokument, kada se udala za Mahira, polovina te kuće je postala njena. Sumitra besno proveri papire. Bela veli da je jasno napisano da je polovina kuće na ime osobe zvane Bela Sharma. Doda da su ovo ozbiljne, sudske stvari, važi se zakon a ne neka lažnjakinja koja se predstavlja kao Ruhi. Sada će u stvarnosti biti kažnjena. Huzur uzvrati, ona nije pohlepna toliko. Bela se složi, pa samo ona (Bela) može da bude pohlepna, zato draga Naagrani (Huzur) ide nazad za Naaglok. Njene (Huzurine) reči su lažne, kao i ona sama. Ona sa Mahirom ode u njihovu sobu. Dele zajedničke trenutke, Mahir obeća Beli da će uvek da je podržava. Huzur naredi Juhi misleći da je Krish da Beli daje svakodnevno po jednu kap neke tečnosti i time će ona poludeti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site