Naagin 3 - 82. ep. - Bela ispuni dva od tri uslova za Huzurino i Hukumovo uništenje!

Indijske Serije

Naagin 3 – 82. ep. – Bela ispuni dva od tri uslova za Huzurino i Hukumovo uništenje!

By  | 

Juhi ovo odmah prenese Mahiru i Beli koji krenu da prate Huzur. Rohini obavesti Sumitru da je Huzur otišla da se vidi sa Hukumom. Yuviju padne na pamet da ispita Krisha o Huzur i kuca na vrata. Juhi počne da paniči kada ne može da preuzme Mahirov oblik. Mahir i Bela stižu do neke žive pećine koja im ne dopušta da uđu unutra gde je Huzur ušla pre njih. Bela pita Mahira da je pusti da ode sama unutra, to je živa pećina i mnogo je opasna. Yuvi potraži Krisha, a kada ugleda Juhi u ogledalu, misli da je Krish unajmio Juhi da glumi njega, kako bi on mogao da se oženi Belom. Kada on ode, Juhi lakne. Bela uspe da ubedi Mahira da sama ode unutar pećine, ima osećaj da je danas dan propasti Huzura i Hukuma, ima Božiji blagoslov. Mahir je baš iznenađen kada se ona pretvori u leptira i tako uđe unutar pećine. Huzur razgovara sa Hukumom. Hukum je pita da li je dala flašicu sa tekućinom Krishu da kapljice iz flašice daje Beli, važno je da ona to što pre popije kako bi on mogao da je vidi svuda. Kada joj Huzur spomene blagoslov koji je Bela dobila od Boga Šiva, Hukum je uverava da Bela mora da ispuni tri uslova, prvo mora da uđe u pećinu, što je nemoguće. niko ne ulazi unutra bez njegove dozvole. Drugi uslov je da mora da vidi Hukumovo, tj. njegovo lice, a njegovo lice niko nije video godinama, ovde nema ni ogledala nigde, neće uspeti da uđe unutra. Mahir čeka Belu i brine se za nju. Yuvi se pita šta se dešava, pita se šta Đuhi traži u Huzurinoj sobi, zašto se krila od nje? Pita se da li se Đuhi “oženila” u Mahirovom obliku sa Huzur ili Belom?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site