Naagin 3 - 82. ep. - Bela ispuni dva od tri uslova za Huzurino i Hukumovo uništenje!

Indijske Serije

Naagin 3 – 82. ep. – Bela ispuni dva od tri uslova za Huzurino i Hukumovo uništenje!

By  | 

On zaključi nešto pa dođe do Mahirove i Beline sobe. Čuje njihov glas kako dolazi iz kupatila, Belu kako mu govori da je pogrešio što se oženio Huzur. Yuvi dođe u kupatilo i govori Mahiru da izađe. Dolazi do peckanja između njega i Bele, i Mahir na kraju izađe napolje sa njim. Yuvi ga ispituje, šta će sa Belom, šta će Đuhi u Huzurinoj sobi. Mahir ga slaže, radi šta mu je Huzur rekla (da poludi Belu), Đuhi motri u Huzurinoj sobi, uprkos tome što je Belina sestra, ostavila ju je čak da umre zbog ptica. Dakle, uverava ga da je Đuhi na Huzurinoj strani. Vrati se unutra i romantiše sa Belom. Ispostavlja se da su Bela i Mahir zapravo Vish i Vikrant,preuzeli su njihove oblike da bi nasamarili Yuvija i sprečili da dokuči istinu. Huzur ugleda leptira u blizini i kaže Hukumu o ovome. Hukum dodirne leptir i to je Bela koja se vrati u ljudski oblik. Bela ga pita šta će sada. Tvrdio je da ona ne može da uđe unutra, ali ušla je. Videće mu i lice. Pretvori se u poluzmiju i gurne Hukumove ljude. Huzur je pita da li želi da bude poražena ponovo, Bela veli da su čak i oni svesni da neće dospeti do Naagmani-ja. Huzur izjavi da je ona Naagrani, Naagmani pripada isključivo njoj. Hukum pita Belu kako će izvesti da mu vidi lice? Bela udari Huzur i njihove ljude. Gurne Hukuma i uspeva da mu vidi lice u nekoj vodi. Nakon toga izjavi da će da ispuni i treći uslov da ih porazi. Huzur kaže da nikada neće uspeti da ispuni treći uslov, i nestane sa Hukumom. Nastaje oluja unutar pećine i vatra kruži oko Bele. Mahir se zabrine za nju i pokuša da uđe unutra, shvata da je ona unutra u vatri i veli da ga niko ne može zaustaviti, spasiće Belu. Dospeva do nje, može samo da oseti vatru, ali ne i da je vidi, samo Bela vidi da gori. Uspeva da skoči odatle sa njom i upadnu u neku vodu. Dele romantični trenutak. Bela mu otkrije da želi da on bude samo njen Mahir, onaj koji ne može da gleda njene suze i ne može da živi bez da brine o njoj. Mahir kaže da on i jeste njen Mahir. Bela ga zagrli…
U sledećoj epizodi: Huzur pita Yuvija šta je tražio u njenoj sobi, uhvati ga za vrat. Yuvi je pita da ga sasluša, video je Đuhi u njenoj sobi. Ona ne želi da ga sluša. Yuvi je pita da li je sigurna da je njen muž Krish. Huzur ga gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site