Naagin 3 - 83. ep. - Hukum ubije Huzur, Bela saznaje Hukumov stravičan plan!

Indijske Serije

Naagin 3 – 83. ep. – Hukum ubije Huzur, Bela saznaje Hukumov stravičan plan!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Đuhi koja ne može da promeni oblik, shvati da je to zbog one flaše koju joj je dala Huzur sa tekućinom. Huzur se vrati kući, i Juvi joj otkrije da je bio u njenoj sobi. Ona ga pita kako se samo usuđuje i uhvati ga za vrat. Juvi joj onda otkrije da je video Đuhi u njenoj sobi, a Kriša sa Belom. Huzur kaže da mu je ona naredila da se približava Beli. On veli da nešto ne štima, ko se oženio Belom? Huzur potvrdi, ona mu je rekla da bude u Belinoj blizini, kada je video Kriša sa Belom? Juvi odgovori da pre par sati. Huzur se priseti da je u to vreme Bela bila u pećini sa njom i Hukumom, koga je onda Juvi video tu? Bela i Mahir se vrate kući. Ona izjavi da je ispunila dva uslova danas, nada se da će ispuniti i treće. Pita ga za Kuhu i bebu. On joj otkrije da ih je poslao sa Boltuom. Đuhi pokušava da preuzme Mahirov oblik, ali ne može. Huzur i Juvi uđu u sobu, ona se krije iza zavesa. Huzur skloni zavese, i Đuhi je iznenadi kao Mahir/Kriš. Juvi vidi pravi oblik tj. Đuhi, ali Huzur vidi samo Mahira pred sobom. Pita Mahira/Đuhi da pođe sa njom, Juvi je očigledno poludeo. Bela signalizira Đuhi, pa sa Viš dođe u Huzurinu sobu da istraži o tekućini. Prokomentariše da zna, Đuhi nije mogla da promeni ni oblik zbog te tekućine. Huzur dođe sa Đuhi u Mahirovom obliku pod ruku, naredi Sumitri da joj donese doručak. I pravi Mahir se pojavi tu. Huzur pita Đuhi/lažnog Kriša zašto je obukao odeću poput Mahira. Đuhi kaže da je “želeo” da zbuni Belu, zato se tako “obukao”. Rohini i Alek ugledaju Đuhi u Mahirovom obliku i šokirani su. Pravi Mahir se približi i pita gde je Bela. Sumitra pita Huzur da testira Mahira/Kriša (tj. Đuhi u tom obliku), ako ovi toliko insistiraju da nešto nije u redu. Huzur pita oba Mahira da ustanu, sada će da se otkrije ko je ko.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site