Naagin 3 - 85. ep. - Bela sumnja, da li je Ritvik zapravo Hukum?

Indijske Serije

Naagin 3 – 85. ep. – Bela sumnja, da li je Ritvik zapravo Hukum?

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Ritvikom, pita Mahira gde su ostali članovi porodice, neka ga odvede kod njih. Nešto kasnije, Ritvik, Mahir, Vikrant, Bela i Viš sede na sofi. Ritvik ponudi piće Vikrantu. Vikrant kaže da on ne pije. Ritvik prokomentariše da ni on ne pije, pa poput Mahira je. Vikrant veli da Viš ponekad pije. Ritvik njoj ponudi piće i ona ga prihvati. Viš zavitlava Mahira, nije znala da se plaši od Bele, pa ne sme da uzme piće. Mahir veli da bi svaki muž trebao da se plaši svoje žene, pita Vikranta zar nije tako. Vikrant prvo veli da naravno, pa žene su veštice…ovaj, dušice su. Bela pođe sa Ritvikom da mu pokaže sobu, oseti nešto i uhvati ga za ruku. On je pita da li ima nekog problema, može u svako doba da podeli to sa njim. Bela negira, nema nikakvih problema. Njemu se kofer sruši i ispadnu mu sve knjige. Bela primeti da on čita knjige o crnoj magiji. On joj otkrije da je primetio mračne sile oko nje, zato joj nudi pomoć, ali neka ne kaže Mahiru, on mu se podsmeva što se bavi takvim stvarima. Ritvik joj još da neku amajliju (nešto tako), to je za njenu zaštitu. Bela sva zamišljena dođe u sobu kod Mahira. Mahir je nežan prema njoj iako mu ona ne odgovara, on joj stavi glavu u krilo. Amajlija koju joj je Ritvik dao ispadne iz njene ruke na pod. Ona je hipnotisana, hoda u transu. Ugleda Hukuma na ulaznim vratima, on joj govori da pođe sa njim. Srećom se pojavi Mahir, pita je kuda je pošla tako kasno, povede je sa sobom. Ritvik ih gleda. Mahir je zabrinut za nju, hodala je u snu, nešto se dešava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site