Naagin 3 - 86. ep. - Viš umesto Bele postaje Hukumova žrtva!

Indijske Serije

Naagin 3 – 86. ep. – Viš umesto Bele postaje Hukumova žrtva!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Hukumom koji se pojavi ispred Bele. On njoj govori da je ovo poseban dan i noć, sve je stvoreno da mu se pokori. Bela ga odbija i pokuša da ga izbegne, pokuša i da ga zbuni, tri Bele dođu pred njim i kažu mu da žele da postanu majke njegovog deteta. Hukum izvuče neki medaljon (valjda) koji ga odvede do Bele koja se negde krije. On je sada u ljudskom (drugom) obliku. Očima je hipnotiše te veli da je vreme da se ujedine, podigne je i odvodi negde. Jedna Bela se susretne sa drugom Belom i pita gde je treća Bela. Druga Bela je zapravo Vikrant i pita gde je prava Bela. Jedna Bela, zapravo prava Bela mu kaže da ona i jeste prava Bela, bio je Višin plan da i ona (Viš) preuzme njen (Belin) oblik zajedno sa njim, kako bi zbunili Hukuma. Nadaju se da će ova noć da prođe Hukumu, jer onda mora da čeka puno godina ponovo za nju. Hukum odvodi Viš koja ima Belin oblik do kreveta i približi joj se. Malo nakon toga ustane iz kreveta i kaže da je njegov posao završen. Sada je njegov znak u njoj, rodiće mu sina koji će biti opasniji i od njega. Viš se pravi u svoj pravi oblik, u šoku je. Ritvik zapravo nije Hukum, I Juvi o ovome informiše Sumitru. Ritvik pomogne i otključa Mahira koji je zaključan kod Kuhu, objasni mu sve. Bela i Vikrant dolaze u palatu da traže Viš, a kada Bela vidi Viš, i čuje kako Hukum likuje, shvata da se Viš žrtvovala za nju i da je Hukum bio sa njom misleći da je Bela. U šoku je i neverici, pita je zašto je to uradila, zašto se žrtvovala? Ova je bez svesti. Bela je sakrije misleći da će Hukum ponovo doći. Hukum je dodirne i ona je primorana da se bakće sa njim, a on je uveren da ona sada nosi njegovo dete, preopasno dete, neće mu trebati devet meseci da se rodi. Bela uspe da se izvuče i sama krene odatle, nada se da će Vikrant uspeti da nađe Viš. Vikrant zajedno sa Ritvikom i Mahirom pronalaze Viš koja je sva izbezumljena. Želi da ide kući samo…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site