Naagin 3 - 92. epizoda!

Indijske Serije

Naagin 3 – 92. epizoda!

By  | 

Epizoda počinje sa Hukumom koji je na zemlji, u bolu zbog svete vodice koju su ostali bacili na njega. Kuhu se oglasi da je jako dobro ispalo što se on sada muči na zemlji, isto tako je oduzeo život njenom ocu i to pred svima, zaslužuje da se muči! Boltu je smiruje i uz nju je. Tamsi oslobodi Sumitru, Rohini i Alek-a koji su zarobljeni nekim čarobnim cvećem, otkrije im da moraju da bace kofu vode na Hukuma kako bi on došao sebi. Ovaj tako i uradi, nakon čega Hukum dođe sebi i ustane sa zemlje. Nastaje velika tuča, svi se sa svima napadaju. Bela udari Hukuma kada ovaj isto uradi Mahiru. Hukum padne zbog udarca na neku svetu stvar, i to ga onesposobi, a na zemlji su takođe i Alek, Rohini i Sumitra. Bela, Viš, Vikrant i Mahir iskoriste priliku i pođu sa malom Tamsi odatle. Sumitra uspe da smogne snage i baci kofu vode na Hukuma koji ponovo dođe sebi i stane pred ove, veli da ne mogu da vode nigde Tamsi. Bela, Vikrant i Viš postanu zmije i suoče se sa njim. Mala Tamsi upravlja autom i učini da Hukum bude zarobljen između drveta i automobila. Njene oči postane crne, ona ga ubije, tj. učini da on potpuno nestane svojim mračnim moćima.
Bela, Viš, Vikrant i Mahir dovode Tamsi u haveli (palatu) kod Aghorija koji je spremio sve za rituale kako bi Tamsi postala dobra osoba. Bela objasni maloj da u svakom biću postoje dobra i loša strana, samo je pitanje kojoj strani će oni dopustiti da prevlada. I Viš pokuša da joj objasni isto.
Sumitra, Rohini i Alek pričaju. Rohini ponovi da je Hukum samo nestao u vazduhu. Sumitra prokomentariše da je Tamsi prvo pomagala njima, onda je ubila Hukuma. Alek govori da njih nije briga za Hukuma. Rohini im kaže da ne govore ništa loše o Hukumu, ona mu je izuzetno lojalna (plaši se da bi mogao da bude negde u vazduhu i čuje je 😀 – prim.prev.). Alek govori da su odveli Tamsi u palatu, čuje je kako naagovi (muške zmije) pričaju, ima plan.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site