Naagin 3 - 95. ep. - Bela i Mahir umiru jedno kraj drugog!

Indijske Serije

Naagin 3 – 95. ep. – Bela i Mahir umiru jedno kraj drugog!

By  | 

Oni odlaze u istu staru palatu i stanu ispred jednog portreta na kom je Šivangi (pročitajte opis druge sezone ako ne znate ko je Šivangi 🙂 – prim.prev.). Sumitra priča Tamsi o Šivangi, ona je maha-naagrani (uzvišena kraljica-zmija). Šivangi je Šivanijina kćerka. Šivangi je shvatila da se kuje zavera oko “Naagmani”-ja u njenoj sopstvenoj porodici, i za to je ćutke dala svoj život. Doda da dok prava “Naagrani” nije živa, sve njene moći će biti kod Šivangi, dok se ne izabere nova “Naagrani”. Šivangi je bacila tu kletvu na “Naagmani” kako bi ga sačuvala od mračnih snaga. Tu kletvu je mogla da ukloni samo Bela i drži “Naagmani” moćnim, ali ona (Tamsi) je morala da je ubije!
Bela i Mahir umiru…
Sumitra, Alek i Rohini odlaze sa Tamsi kod nekog sveca da se raspitaju o Beli i Mahiru. Ovaj im otkrije da njih dvoje jesu umrli, ali ponovo će se roditi i sresti u sledećem životu. Mahir će imati ožiljak na čelu i plašiće se vatre u novom životu, a Bela će na leđima imati mali ožiljak, na mesto gde je upucana i ubijena u ovom životu. Rodiće se ponovo oboje nakon dve godine i par meseci, u blizini.
Viš i Vikrant dođu do pećine tog sveca kasnije ali shvataju da je ubijen. Od njegovih prijatelja saznaju da će se Bela ponovo roditi (reinkarnacija).
Nakon dve godine i par meseci:
Viš i Vikrant su zajedno u staroj palati, i dalje ne znaju ništa o Beli i samo imaju pitanja, kad će se roditi i kako… kada će se vratiti?
Jedan bračni par je u komplikacijama. Žena dobije trudove i muž je primoran da je odvede u bolnicu. Kako su na nekom zapuštenom putu i kraju, primoran je da odvede ženu kod nekih seljana koji im pomažu, nakon čega se žena porodi. Devojčica koju ona rodi je zapravo Bela, koja se upravo ponovo rodila…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site