Naagin 3 - 96. ep. - Bela i Mahir su se ponovo rodili, kao Mihir i Šravani!

Indijske Serije

Naagin 3 – 96. ep. – Bela i Mahir su se ponovo rodili, kao Mihir i Šravani!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Tamsi, Sumitra, Rohini i Alek dolaze u kolibu gde se Bela ponovo rodila, ali saznaju da su novorođenče odveli roditelji, nešto nije bilo u redu. Igrom slučaja, Tamsi nailazi na neke ljude, a onda shvati da se i Mahir ponovo rodio, a da su to zapravo njegovi roditelji u novom životu. Ovo podeli sa ostalim članovima ekipice. Dogodi se skok, prođe 24 god… Nakon 24 god.: Mahir se u svom novom životu zove Mihir, vozi se džipom sa prijateljima i pevuše pesme. Sa njima je neki prijatelj. Mahir kao Mihir u novom životu ima i brata, Mohita. Tu im je i zajednička prijateljica, Tania. Sa druge strane, Mukeš i Sarika, stariji bračni par, pričaju o svojoj kćerci. Upravo tada nestane struja. Oni pomisle da je lopov, ali to je zapravo samo njihova ćerka Šravani, koja ih zavitlava. (Šravani je zapravo Bela nakon reinkarnacije, u novom životu. Tj. Bela se ponovo rodila i sada ima novi život kao Šravani, odrasla je sa ovim bračnim parom i oni su joj roditelji. – prim.prev.). Otkrije im koliko napreduje sa nekim svojim ciljem, i zajedno se raduju što će kupiti kuću. Iako Mihir/Mahir odbija, njegov brat Mohit sa prijateljem Rohanom insistira da idu u neku staru mračnu palatu (to je zapravo haveli, palata koja je stara godinama i koja pripada zmijama. U toku ove sezone, svašta se odvijalo u ovoj palati i ona je poznata svim glavnim likovima – prim. prev.). Mohit i Rohan se zezaju kod vrata palate. Mahir jednostavnim dodirom otvori vrata palate. Ulaze unutra i Mahir se oseća čudno, predoseća nešto. Kada Tania krene da dotakne Šivangin portret, neki stari čovek se pojavi sa bakljom. Spomene šta ta palata predstavlja i zmijane i zmije. Upozori ih da budu tihi, njihova Naagrani je umrla bolnom smrću pokušavajući da spase muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site