Naagin 3 - 96. ep. - Bela i Mahir su se ponovo rodili, kao Mihir i Šravani!

Indijske Serije

Naagin 3 – 96. ep. – Bela i Mahir su se ponovo rodili, kao Mihir i Šravani!

By  | 

Tania želi da vidi njen (Belin) portret. Vidimo malu scenu između Mahirovih roditelja, uskoro imaju goste. Spominju neku misterioznu DM koja im je puno pomogla u životu i nabavila kuću u kojoj trenutno žive (to je zapravo kuća Sehgalovih, gde su pre živeli Bela i Mahir). Mahir u palati umalo vidi Belin portret, ali pre toga stigne Tania i odvede ga. Kada svi izađu iz palate, shvate da je mehaničar ispod njihovog džipa i da će morati da sačekaju finalnu popravku. Mahir krajičkom oka u hramu gleda neku devojku koja održava neku puđu (molitvu), deluje kao Bela. Njih dvoje se vrate kod Mohita i ovog druga. Tania ode da se slika malo kod palate. Od ispod džipa izađe sva isprljana ni manje ni više nego Šravani/Bela! Ispostavlja se da se ona pozabavila njegovim džipom kao mehaničar. Njih dvoje se gledaju… U sledećoj epizodi: Sumitra, sa potpuno novim izgledom, dolazi u Mihirevu/Mahirovu kuću. Mihir/Mahir pita Šravani/Belu zašto ona radi te prljave poslove. Šravani/Bela ga pita što, zar se cure bave samo svojom kosom, uređivanjem, itd.?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *