Naagin 3 - 97. ep. - Mahir u novom životu sanja Belu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 97. ep. – Mahir u novom životu sanja Belu!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Šravani/Bela se izvuče od ispod auta i Mihir/Mahir, njegov brat Mohit shvate da je mehaničar zapravo žensko. Šravani pita što, je li mnogo čudno što žensko radi mehaničarske poslove? Načula je da četiri muškaraca nisu u stanju da poprave jedan džip, pa je priskočila u pomoć, to je za nju bukvalno jako jednostavna stvar. Kanika (Mihirova/Mahirova majka) sa svojim mužem na vratima zatekne Amber-didi. Odmah možemo da primetimo netrpeljivost koju Amber-didi (verovatno Mahirova tetka) oseća prema misterioznoj DM, i zamera Mahirovim roditeljima što su bili tako lakoverni po njenom pitanju. Na vratima zvoni i pojavljuje se ta čuvena DM, to je zapravo prerušena Sumitra. Kući dolaze Mihir/Mahir, Mohit i Tania, ispričaju o incidentu u palati sve. Sumitra je šokirana i ispituje Mahira o tome, a onda za sebe prokomentariše da će kletva koja je bačena uskoro biti otklonjena. Šravani/Bela upadne u neku rupu iskopanu u zemlji, okruže je zmije. Ona se uplaši. Mahir podeli sa roditeljima da je sanjao neku devojku kojoj nije video lice. Oni dolaze na ideju da ga ožene. Šravani/Bela je sva uplašena u rupi. Ona u strahu sklopi oči. Kada ih otvori, oči su joj zmijske, a zmije oko nje nestanu.Ona uspeva da se izvuče iz te rupe. Sumitra se vidi sa Rohini i Alekom. Dolaze do zaključka da je njihov jedini cilj “Naagmani”, jedino što ne smeju da dopuste jeste da se Bela i Mahir ponovo spoje. Odlaze da se vide na kratko sa Tamsi, a kada se to završi, svo troje su zbunjeni jer je ova nepredvidiva i znatno opasnija nego ranije kada je bila mala. Tania podeli sa Mihirom/Mahirom da je njena majka videla njihovu bliskost i slike na društvenim mrežama, pritiska je da se venčaju, ili da se ona zauvek vrati u London. Šravani/Bela se vrati kući i provede neko vreme sa njenim roditeljima koji su uvek kao na iglama kada je ona u pitanju, našale se jer ovi uvek brinu. Šravanina majka spomene njen (Šravanin/Belin) znak od rođenja na leđima, u obliku zmije. Mihirovi/Mahirovi roditelji i brat rade na tome da on pristane da se oženi Taniom, iako on nju smatra najboljom prijateljicom. Sumitra dođe na ideju da Mahira oženi Taniom, pa će ona da se pozabavi Belom. Šravani/Bela kasno noću radi u svojoj sobi. Ona je šokirana kada shvati da ima zmijske tragove na koži/zmijsku kožu (koja se ljušti)…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site