"Naagin 4" - Sayantani Ghosh odlazi!

Vesti

“Naagin 4” – Sayantani Ghosh odlazi!

By  | 


“Naagin 4” – Sayantani Ghosh odlazi!
“Naagin 4”
je i dalje jedna od najpopularnijih serija na TV-u. Svaka sezona ima primamljivu pricu sa dozom trilera, sto fanove svaki put zakuje za male ekrane. Opstepoznato je da je ova sezona dozivela mnostvo preokreta sve kako bi zadrzala paznju gledalaca i visoki rejting. Nedavno smo videli da je lik Jasmin Bhasin ubijen, a sada je potvrdjeno i da ce lik Sayantani Ghosh, Manyata, uskoro biti ubijena u seriji.
Sayantani je izjavila: “Vidite, oprastanje nikada nije lako, jer se vremenom vezete za ceo tim. Kao umetnik, covek se oseti lose, ali to je u prirodi nase glumacke profesije. Takodje, nijedan lik nije iznad celokupne serije. Iako serija napreduje, ove sezone i dalje nije dostigla rejting prethodnih sezona. Nakon mog 15-godisnjem iskustva, shvatila sam da TV serijama upravljaju rejtinzi. Nadam se da ce zaplet koji oznacava moj odlazak upaliti. To ce biti velika uteha za mene (smeh).”
Kakvo misljenje imate o njenom odlasku, hoce li vam nedostajati?

We don’t own this pictures.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site