Naagin 5 – 10. epizoda – Bani i Jay planiraju da se venčaju!

Indijske Serije

Naagin 5 – 10. epizoda – Bani i Jay planiraju da se venčaju!

By  | 

Naagin 5 – 10. epizoda – Bani i Jay planiraju da se venčaju!

Veer se pretvori u orla i odleti odatle. Bani i Jay su sada sigurni da je on Aakesh. Odlučni su da mu se osvete i ovoga puta promene priču. Bani reši da prvo ubije sve Veerovoj blizini, sve orlove, pa njega.
U međuvremenu, Meerina majka, Ritu je na sedmom nebu zbog predstojećeg venčanja i uči svoje ćerke, Mehek i Dehek, da na ceremonijama ulove nekog bogatog momka. Bani se vrati kući, obavila je obaveze u vezi predstojeće ceremonije, a sad će i pomoći Meeri da se spremi.
Bani u sobi pita Meeru da li joj se Veeranshu Singhania sviđa, oseća li bilo šta prema njemu? Želi da se uveri pre nego što nastavi sa svojim planom, želi i da joj kaže istinu. Saznala je istinu u vezi svoje povezanosti sa Jayom i Veerom. Veer je zapravo orao, jako je pokvaren. Ispriča joj da planira da ubije sve orlove i osveti se. Meera je podrži, beskrajno joj veruje.
Jay nazove Bani i ona se javi. Bani mu otkrije da ide sa svojima na ceremoniju kod Veera i njegovih, sve je dobro osmislila. Njemu nije pravo. Bani ga moli da joj veruje, zna šta radi.
Balwant u svojoj rezidenciji krije nešto, zato će ceremoniju i zabavu uoči nje održati u susednoj vili. Takođe saznaje da se Veer vratio kući i zaključao, tom ponašanju su orlovi skloni u toku procesa povratka moći.
Bani i njeni su skockani stigli u vilu gde će se održati ceremonija. Iznenađeni su kada momci porodice Singhania iskoče i počnu da plešu uz neku pesmu, imaju performans. Bani zamišlja kako ubija Veera i muškarce porodice Singhania. U realnost je vrati Veer koji joj priđe, razigran kao i uvek. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site