Naagin 5 – 12. epizoda – Bani i Veer se venčaju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 12. epizoda – Bani i Veer se venčaju!

By  | 

Naagin 5 – 12. epizoda – Bani i Veer se venčaju!
Prevela: Jeca
Sveštenik i šarmer zmija ugledaju dva meseca na nebu.
Veer zatekne svog brata (Teer) mrtvog. Bani se pita da li je ubila nevinu osobu. Veer pita Bani zašto je ubila njegovog brata dok ga ona ispituje zašto je ubio Jaya. Veer i Bani se raspravljaju, a Veer se kasnije zapita kako ga je ubila s obzirom da je on bio orao.
Bani odluči da ne kaže Veeru da zna da su svi oni orlovi. Veer odluči da ispravi stvari i poželi da se osveti. On uzme njenu maramu i zaveže je oko svoje i njene ruke. On odvede nju i svog brata u pećinu i stavi svog brata u kutiju. Potom obavi neke rituale i zapali kutiju, pa odvede Bani natrag do njegove kuće.
Balwant ispituje Bani i krene da je napadne, ali je Veer zaštiti. Bani želi da oni prvi napadnu, ali Veer izjavi da će oženiti Bani i ne sluša svog oca – odlučan je da će je oženiti.
Veer zapreti Bani da će oženiti Meeru ako ona ne pristane da se uda za njega. Veer i Bani započnu rituale za sklapanje braka. Bani se zapita ko je bio Veerov brat. Oni se venčaju sa namerom da se osvete jedno drugom. (NASTAVAK NA SLED.STR)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno