Naagin 5 - 29. epizoda - Đej se sastane sa svojom majkom!

Indijske Serije

Naagin 5 – 29. epizoda – Đej se sastane sa svojom majkom!

By  | 


Nešto kasnije, Dakš i Ponki su krenuli u izlazak sa Mehek i Dehek iako ih Tapiš pita da li su tražili dozvolu od roditelja.
Sveštenikova udovica priča o novom/lažnom Markaatu. Ta žena je prinela žrtvu Bogu Šivu i stojala na jednoj nozi poduži vremenski period. Od Šiva je tražila da joj podari oblik zmije, ljudsko telo ali i orlova krila. Bog Šiv joj to jeste podario, ali ženu je obuzeo egoizam, pa je od njega tražila i mesec, njegovu krunu. Bog Šiv ju je upozorio a potom joj spalio i polovinu lica. Prikazan je flešbek svega toga. Ta žena izjavi da je i dalje moćna. Šiv govori da je jedino Aadi Naagin može poraziti. Udovica veli šarmeru da se ta žena vratila kao Banina neprijateljica.
Sledećeg jutra, Bani sprema i služi doručak ukućanima. Od posledica neke jake, negativne moći u svojoj blizini, oseća se loše i koža je peče.
Đej razgovora sa onom moćnom ženom (Markaat) kako bi je podsetio da ne menja svoj plan.
Vir dođe u sobu gde je i Bani. Iako ona krije, on je zapanjen kad vidi na šta joj koža liči. On je moli da ga ne sprečava, danas će je paziti kao što to muževi rade. Bani se oseća bolje nakon što joj Vir pomogne i jako mu je zahvalna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site