Naagin 5 – 31. epizoda – Markaat otkrije Bani da su Vir i Đej zapravo braća!

Indijske Serije

Naagin 5 – 31. epizoda – Markaat otkrije Bani da su Vir i Đej zapravo braća!

By  | 


Naagin 5 – 31. epizoda – Markaat otkrije Bani da su Vir i Đej zapravo braća!
Vir zahteva od Bani odgovor na svoja pitanja; kako je moguće da se pojavila na dva mesta u isto vreme? Ni Đej nije ništa manje zbunjen, pritom pokušava osmisliti način Bani odvede iz vile. Čandrakala/lažni Markaat (za nju ćemo od pisati Markaat – prim. prev.) izda naređenju Đeju da izvuče Bani iz kuće sa sve staklenom kutijom, ako već drugačije ne može.
Ukućani su se skupili u dnevnom boravku da otpakuju poklone za „Diwali“. Đej ima već osmišljen plan; prvo posvađa Dakša i Ponkija. Potom preda upakovani poklon Mehek, koji naposletku otvori Ritu, a iz kog izađe gomila pčela. Dok vlada panika i ove pokušavaju da se sklone od pčela, Đej izvuče Bani odatle i odvodi je u šumu. Tamo se sa njim suoči Bani, koja mu otkrije da vrlo dobro zna njegove zle namere. Đej joj prizna da ju je zamrzeo još tokom prošlog života, kada je ona kao Aadi Naagin primila sve moguće moći i priznanja umesto njega, iako je on Aadi Naag. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site