Naagin 5 – 36. epizoda – Bani spasi članove svoje i Virove porodice!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 36. epizoda – Bani spasi članove svoje i Virove porodice!

By  | 

Naagin 5 – 36. epizoda – Bani spasi članove svoje i Virove porodice!

Bani moli Vira da je posluša a zatraži i od ostalih da napuste vilu Singania. Odvešće ih na bezbedno mesto. Nakon dosta nećkanja i negodovanja od strane Balwanta, Bani ih odvodi na neko hladno mesto, blizu mora, u neku kuću. Članovi porodica nisu baš oduševljeni, ali Bani traži da se sada svi bace na posao, moraju da očiste i srede mesto za veridbu Mire i Tapiša. Tapiš i Mira se vere u prisustvu svojih porodica, ali joj se Tapiš pre toga izvini što je nešto ranije bio malo bezobrazan prema njoj. Pao je pod uticaj svojih. Bani je na terasi, gleda u more, zabrinjava je nivo vode. Vir joj se pridruži, primetio je da je pod stresom. Takođe je i ponosan što je danas spasila ne samo svoju, već i njegovu porodicu orlova. On pod izgovorom nekog performansa traži zagrljaj od Bani. Nakon što ona počne da se stidi i pristane, njih dvoje se približu jedno drugom i plešu. Dok za to vreme, Miru sam pogled na more hipnotiše dok stoji kraj prozora. Uspe da izađe iz kuće i počne da se kreće prema moru. Samo što ne skoči sa litice u vodu kad je Tapiš spreči i zaustavi.
Bani obavesti porodice da će čamcem morati da pobegnu odatle. Balwant odmah ispali da to ne dolazi u obzir. Vir ubedi svoje da poslušaju Bani. Baš kada se svi skupe i krenu do čamca koji se u međuvremenu raspao, primete ogroman talas koji ide u njihovom pravcu. Bani nema izbora; pretvori se u zmiju i “popije” svu nadolazeću vodu (pogledajte epizodu da vam bude jasnije xD – prim. prev.) Nakon što se vrati u ljudski oblik, slabašna je i uhvati Vira za ruku. On je podigne i naručje i odvodi kući. Vodi računa o njoj i tera je da popije vruće mleko, inače će je poljubiti. Mirina majka i njene sestre su i dalje u šoku zbog saznanja da je Bani zmija. Tapiš pokušava da urazumi Ritu i objašnjava da ih Bani uprkos svemu mnogo voli. Ubrzo primete da nema Mire. Kraj epizode

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno