Naagin 5 – 37. epizoda – Vir je hipnotisan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 37. epizoda – Vir je hipnotisan!

By  | 

Naagin 5 – 37. epizoda – Vir je hipnotisan!

Članovi Banine porodice i Singanijevi se upute u šumu da potraže nestalu Miru. Šukla pre izlaska iz kuće zaustavi Đeja i prebacuje mu da je skrenuo s početnog plana, da preotme Banine moći.
Ovi dosta dugo traže Miru. Nakon što Tapiš ispriča Bani i Viru za malopređašnji incident sa Mirom, svi se upute na liticu ispred mora i tamo zateknu Miru, koja ih upozori da se ne približavaju. Tu je i Tapiš koji je moli da ne skoči u vodu i izjavi joj osećanja koja gaji prema njoj – voli je… Tu se stvori Stambi – bog mora, koji otkrije da je Mira zapravo njegova kćerka Varidi, princeza mora. Mira samo u ovom životu nije njegova ćerka, ali pronašao je rešenje i za to. Pomogao je Markaat-u, sada zauzvrat želi njegovu Miru. Bani se obrati Miri rekavši da pažljivo odabere šta će sada, mora poslušati svoje srce i isključivo što ona želi za sebe. I Stambi ubeđuje Miru, da mu se pridruži i još jednom postane deo mora. Mira naposletku izabere svoj sadašnji život. Neće poći sa njim, i ona voli Tapiša… Prisutnima lakne što je donela tu odluku, razneže se svi. Vir pre polaska kući ima pitanje za Bani a želi jednostavan odgovor. Da li je u braku sa njim svojevoljno ili na silu? Bani mu indirektno odgovori, time ga navodeći da sam prokljuvi šta je pisac hteo da kaže.
Sledećeg jutra, svi su se vratili u vilu Singanijevih. Bani servira doručak članovima porodice. Ubrzo se uputi u sobu na spratu gde je sve dekorisala u ljubavnom elementu za nju i Vira. Tamo zatekne Đeja kome nije svejedno. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno