Naagin 5 - 38. epizoda - Vir i Bani su intimni, on je otera sledećeg jutra! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 38. epizoda – Vir i Bani su intimni, on je otera sledećeg jutra!

By  | 


Naagin 5 – 38. epizoda – Vir i Bani su intimni, on je otera sledećeg jutra!
Balvant je prezadovoljan što se Vir naljutio na Bani i naučio je pameti. Bani se za to vreme priseća svojih trenutaka sa Virom, zbunjena je. Đej krene da joj namaže melem i pomogne joj, ali tu naiđe Vir kom se to uopšte ne svidi, i napravi haos. Optužuje ga da želi da se približi Bani u upozori da mu planovi neće uroditi plodom dok je on (Vir) tu. Nakon što Đej ode iz sobe, Vir i Bani upadnu u raspravu.
Šukla smatra da je njima (Singanijevima) pametnije da se drže na Baninoj strani, kako bi bili bezbedni od Čandrakale. Balvant pak kuje neke velike planove.
Bani je u onoj romantično dekorisanoj sobi, potištena je. Upalila je gomilu sveća u znak kajanja zbog svega što je izrekla i uradila Viru. Naiđe Vir koji joj se približi i oduva sveće jednu po jednu. Ostavi samo jednu da gori, jednu u znak izvinjenja njoj za svoje ponašanje. Bani mu otkrije da želi da ostane sa njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno