Naagin 5 - 40. epizoda - Venčanje Vira i Čandni, Bani i Đeja!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 40. epizoda – Venčanje Vira i Čandni, Bani i Đeja!

By  | 

Naagin 5 – 40. epizoda – Venčanje Vira i Čandni, Bani i Đeja!

Vir i Čandni plešu, ona mu govori da je vreme da se spreme za venčanje. Bani se penje stepeništem do meseca gubeći vid.
Vir i Čadni sednu u mandap. On iznenada čuje Banin vrisak i ustane. Čandni drži situaciju pod kontrolom; prvo smesti Vira dole na mesto, a potom napusti mandap rekavši svešteniku da obavi preostale rituale sa Virom. Uputi se kod Bani i odmah primeti da je izgubila vid. Čandni govori Bani da Vir trenutno sedi tamo sa sveštenikom, spreman da je oženi. Ovo šokira Bani, posvađa se sa njom. Čandni je gurne i Bani padne pravo dole, na zemlju, u kući Singanijevih. Ponovo vidi. Ona otkrije Miri da je došla na mesec i videla da Vir ženi neku devojku. Čandni se za to vreme vrati u mandap tako da se venčanje nastavlja. Đej predloži Bani da se uda za njega. Za to vreme, Vir saopšti Čandni da ne može da se oženi bez da prethodno vidi oca i braću. U sobi njegovog oca se stvori kao neki prozor koji omogućava uvid. Đej uverava Bani da će Vir dotrčati kada čuje da će se njih dvoje (tj. Bani i Đej) venčati. Tapiš obavesti Vira da se i Bani udaje za Đeja. Kasnije, i Bani i Đej dođu u mandap za venčanje, Vir ih kroz magični portal vidi i pomalo je uznemiren videvši ih zajedno. Balvant se suoči sa Čandrakalom koja mu prizna da iza svega stoji ona. Balvant se pretvori u orla i pokuša da je napadne, ali pošto ne uspeva, počne da se svađa.
Za to vreme, parovi (Bani i Đej, Vir i Čandni) počnu sa svojim krugovima oko svete vatre. Vir i Bani se celo vreme gledaju. Vir izgovara njegove zavete, dok se Bani nada da će se on vratiti.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno