Naagin 5 - 41. epizoda - Vir se vraća kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 41. epizoda – Vir se vraća kući!

By  | 

Naagin 5 – 41. epizoda – Vir se vraća kući!

Balvant bezuspešno pokuša da ubije Čandrakalu, ali ga ona povredi. Gledajući Bani kako kruži oko svete vatre sa Đejom i izgovara zavete, Viru prekipi i reši da ostavi Čandni pred oltarom. Suoči se i sa Bani ljut što se udaje za Đeja, ali mu ona prizna da je venčanje samo farsa kako bi joj se on vratio. Čandni se svim silama trudi da zaustavi Vira, ali on neće da je čuje. Ubrzo padne sa meseca i sleti u kući Singanijevih, u nesvesnom stanju. Balvant je srećan što se Vir oslobodio i otkrije Čandrakali da mu je po prvi put drago što je Bani odnela pobedu. Vrati se kući i zatekne članove porodice kako pokušavaju da osveste Vira. Bani namiriše da Balvant zna šta se dešava i zašto Vir nije pri sebi. On joj govori da nije ona kriva, sve je ovo bila sudbina. Bani odbija da poveruje u to. Može da promeni sudbinu ako poželi. Balvant joj prizna da su svi oni vrlo moguće u velikoj nevolji.
Bani se izvini Đeju ako mu je nesvesno povredila osećanja tim lažnim venčanjem i zahvali se što joj je pomogao. Nakon što ode, Đej pobesni zbog Vira koji se uvek stvori i pokvari mu planove.
Kasnije, u spavaćoj sobi, Bani je oko Vira koji i dalje nije pri sebi. Ona želi da on ustane i stavi joj prsten. Ne bude li ustao dok izbroji do pet, poljubiće ga. Međutim, niti on otvori oči, niti ga Bani poljubi… Teško joj je i uplakana zaspi na njegovim grudima. Probude je neki čudni zvuci. Odmah siđe u prizemlje gde primeti stvorenje slično škorpiji. Pretvori se u zmiju kako bi ubila to stvorenje. Ubrzo se probude i ostali, van sebe od šoka kada ugledaju mnogo tih stvorenja, napadnuti su. Vir se probudi, zatekne ih u nevolji. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno