Naagin 5 - 42. epizoda - Bani očajnički pokušava da povrati Virove moći!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 42. epizoda – Bani očajnički pokušava da povrati Virove moći!

By  | 

Naagin 5 – 42. epizoda – Bani očajnički pokušava da povrati Virove moći!
Bani otkrije Viru da mu je kupila poklon koji je htela dati one noći kada je otišao na mesec. Vir zatraži da mu sada pokloni, ali Bani veli da će to uraditi tek nakon što sazna šta nije u redu sa njim. Primeti ožiljak na njegovom vratu. Kasnije podeli sa Mirom da se ožiljak povećao. Miri stiže poruka od sveštenikove udovice, ova je informiše o bićima od noćas. Bani nije jasno kako je Đej unapred znao i bio u toku sa svim merama koje je preduzeo nakon što su napadnuti sinoć. Odlazi u njegovu sobu ali ga ne pronalazi. Pronalazi neku bočicu i stvarčice zbog čega posumnja da on stoji iza napada škorpija.
Ispred vile dođu neka braća Parek. To su neki “frajeri”. Odmah počnu da provociraju i ismevaju Vira koji je fizički slab i još spomenu njegovu ženu, da li je pravi slatkiš ili… Dolazi do svađe između njih i Vira. Bani izađe ispred kuće i zatekne ih, samo što se ne pretvori u zmiju da pomogne Viru. Ipak odustaje na njegov znak ali zato zgrabi jednog od ovih za vrat i žestoko mu pripreti, otera ih sve. Malo je ljuta što Vir ne želi da joj otkrije šta se dešava. Odlazi u sobu i tamo primeti da je i ona zadobila neku povredu. Viru nanese melem i nežno mu govori da će uvek biti tu da se pobrine za njegove povrede, kad god mu zatreba… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!