Naagin 5 - 44. epizoda - Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 44. epizoda – Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

By  | 

Naagin 5 – 44. epizoda – Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

Vir izjavi da je Čandrakala bila njegova majka, on ovu Markaat ne poznaje, a potom ode unutra.
Nakon što pregleda Đeja, lekar informiše da će ubrzo biti bolje. Vir kaže Bani da morao da pozove lekara, s obzirom na to da je odbila da zaleči Đejevu ranu svojim moćima. Bani odvrati da je to zato što i dalje ne veruje Đeju. Vir prizna da mu ni on ne veruje, ali za jednu stvar zaslužuje da mu se pripišu zasluge – ubio je njenog (Baninog) neprijatelja, Čandrakalu. Bani sarkastično predloži da ga popne na glavu onda, jer on je zaslužan i za njihov susret i venčanje. Vir tu negira u svom stilu, zasluge za to idu samo njemu. Ponki sav ushićen objavi da će organizovati zabavu pošto su se Virove moći povratile. Vir izazove Bani siguran da će ga večeras poljubiti pred svima na zabavi.
Ponki i Dakš pomažu oko priprema za zabavu i bave se curama. Mehek i Dehek samo što ne polude od besa zbog toga. Vir traži Bani na zabavi. Sveštenikova udovica, u hramu boga Šiva, shvati da je Banin život u opasnosti, ali oseća se bespomoćno jer ni ovog puta ne može da je upozori. Ritu ide okolo na zabavi i ne da ćerki da jede, veli da im je zadatak da impresioniraju Virove rođake, Singanijima još uvek fale dve snahe. xD Vir je kao hipnotisan Baninom lepotom kada ona siđe u prizemlje, flertuje sa njom i podseća je na izazov. Bani pobegne odatle zavitlavajući ga da je ne može uhvatiti. Đej na trenutak siđe niz stepenice na zabavu, ali se ubrzo vrati gore. Vir pođe za njim siguran da nešto smera.
Đej mu otkrije da je shvatio da ga Bani više ne želi u svojoj blizini. Viru je svejedno šta će on raditi, može sve sem da povredi Bani i njegove. Trebao bi znati i zašto mu je dozvolio da ostane u toj kući. Đej potvrdi, zato što je ubio Čandrakalu. Vir prokomentariše da je dobro što je svestan toga. Sada ide dole da uživa na zabavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno