Naagin 5 - 44. epizoda - Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 44. epizoda – Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

By  | 

Đej se priseća njegovog susreta sa Čandrakalom nakon što ju je Bani polila onim otrovom. Đej je rekao Čandrakali da je pronašao način, i to lagan, da eliminiše Bani. Viče da je ona (Čandrakala) neuspela u svom pokušaju protiv Bani, ali to neće biti slučaj kod njega. Pokaže joj trozubac kojim će usmrtiti Bani kada bude noć punog meseca. Kada je se reši, biće mnogo moćniji. On iznenada probode Čandrakalu tim istim trozubcem. Ona ne može da veruje, jedva ga upita kako može da izda sopstvenu majku? Prokleta izdajica. Đej se raduje što će dobiti i njene (Čandrakaline) moći nakon što umre, a posebno se veseli Baninim moćima kada je bude ubio. Kraj sećanja i povratak u sadašnjost, Đej prokomentariše da se čak i povredio kako bi dokazao Bani da je nevin.
Sveštenikova udovica reši da upozori Bani na opasnost.
Bani se skriva od Vira, a potom ga potraži okolo. On joj priđe. Ona ga zamoli da nakratko zatvori oči, kobajagi želi da ga poljubi. Na kraju ga nasamari. Vir se pravi da je ljut i traži od nje da ga ubedi da je iskrena. Bani odjednom primeti da je kuća utihnula. Prikazan je neki momak, obučen u belo, kako dolazi na zabavu.
Kad on prođe kraj Bani, njoj se stvori čudan osećaj. Svojim magičnim pogledom, on bukvalno hipnotiše sve prisutne navodeći ih da slede njegova upustva. Svi igraju baš poput njega, čak i Vir. Svi sem Bani, koju Vir povuče da i ona zaigra na silu. Bani se pita ko je taj tip i zašto Vir sledi njegove korake. Moraće nešto da preduzme. Đej je pita šta se dešava i raspituje se za tog tipa. Srećan je što ona razgovara sa njim. Bani napomene da mu i dalje ne veruje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno