Naagin 5 - 45. epizoda - Vir se više ne seća Bani?!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 45. epizoda – Vir se više ne seća Bani?!

By  | 

Naagin 5 – 45. epizoda – Vir se više ne seća Bani?!

Sveštenikova udovica je šokirana Đejevom tajnom. Đej je ubije a potom izjavi da bi radije ubio nego bio poražen od strane nekoga. Mora smisliti gde da skloni njen leš sada. Nastavlja se razgovor Bani i onog tipa. On je podstakne da se priseti, poznaje ga… neka se priseti dešavanja iz njenog prošlog života. Bani se priseti njene borbe sa orlovima iz prošlog života, pita gde se on nalazio prilikom toga. Shvati da je on bio taj, u obliku svetlosti, koji ju je spasio tada. Ali, kako je to uradio i zašto je iznenada došao ovamo? On je upita da pođe sa njim. Iako Bani odbije rekavši da ne može s njim jer ga ni ne poznaje, on je povede u hol gde su svi ostali i počne da igra.
Bani kroz njegov performans prokljuvi da je on anđeo, a i svi prisutni gosti. Ne može da veruje da je upravo otkrio svima da je anđeo, pa to je za njega rizično. Anđeo/Farišta kaže da su saznali jer je on tako želeo. Zaboravlja da je on zapravo anđeo. Iskoristi svoje moći da svima izbriše pamćenje od proteklih pet minuta. Farišta nastavi da je ona doživela reinkarnaciju kako bi se osvetila orlovima, ali šta ona radi, neprijatelje je učinila svojima i udala se za Vira. Bani je došla u hram da potraži udovicu, ali šarmer zmija joj otkrije da je satima nema. Kada joj on saopšti da joj nikako ne može pomoći jer je takvo pravilo i ode, Bani se obrati bogu Šivu. Ne razume zašto ni za jedno pitanje ne može dobiti svoj odgovor. Tu se pojavi neki guru koji joj kaže da odgovor nađe u sebi, neka preispita svoje srce. Bani se priseti nekih momenata sa Virom i izjavi da oseća da ne greši. On je blagoslovi rekavši da je to onda i mišljenje boga Šiva. Bani sva srećna odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno