Naagin 5 - 46. epizoda - Bani ubije Pavana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 46. epizoda – Bani ubije Pavana!

By  | 


Naagin 5 – 46. epizoda – Bani ubije Pavana!
Bani plače zbog prošlosti. Pružena joj je šansa da ponovo rodi kako bi se osvetila orlovima, a ona se umesto toga zaljubila u Vira. I zato će biti kažnjena. Mira pokušava da je ubedi da to nije njena greška.
Vir se zagrcne. Bani odmah doleti do njega i pokuša da mu pomogne. Vir viče na nju što ishitreno reaguje i preuveličava stvar.
Farišta, sa druge strane, preti Bani što nije ispunila svoju misiju (osveta). Đej preko telefona priča sa Dakšem i Ponkijem i informiše ih da njegove pošiljka samo što nije stigla u vilu, a siguran je da će izazvati pometnju.
I zaista, ubrzo stigne anonimna pošiljka od Đeja. Bani sumnja da je paket koji je stigao takođe deo Farištinog plana da ubije Vira. Brže bolje spreči Vira da ne otvori, unutra može biti bilo šta. Vir je odgurne od sebe, zaboli ga glava opet. Otvori kovčeg iz kog izlazi dim na sve strane što dodatno zabrine Bani. Ona pokušava da ga udalji odatle. On ponovo viče na nju jer smatra da preteruje. Nazove je sponzorušom. Neka joj bude jasno da mu se uopšte ne sviđa i neka se drži podalje od njega. U kovčegu su flaše alkohola i poruka za Vira. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno