Naagin 5 - 46. epizoda - Bani ubije Pavana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 46. epizoda – Bani ubije Pavana!

By  | 


Vir pročita čestitku za novi bar, a njegova braća povade flaše, naravno, i nazdrave. Vir se potom obrati Bani rekavši da ne voli da viče na žene, zato je ljubazno moli da mu ode iz kuće.
Balvant susretne Bani na izlasku iz kuće. Ona mu jasno stavi do znanja da nikada neće napustiti kuću. Balvant prizna da se Vir potpuno promenio, sve zbog nje. I on (Balvant) želi da ona ostane u kući, ali da neko vreme ne prilazi Viru. Moli je da ostane u kući i zaštiti Vira. Ona je dobar uticaj po njega, uvideo je to, danas je moli kao svekar svoju snahu. Bani odvrati da nikada neće napustiti Vira. Potom izađe iz kuće i pronalazi neku “rudrakš” ogrlicu, pita se šta će to ispred vile Singanijevih. Prokljuvi da to pripada sveštenikovoj udovici, ali nije svesna da je ova mrtva. Nazove je, ali se u hramu javi šarmer zmija koji joj otkrije da udovice i dalje nema, telefon je ostavila tu. Nakon što završe razgovor, šarmeru je jasno da joj se nešto dogodilo i zato reši da prekrši svoje obećanje i kaže istinu Bani. Vir se sa Dakšom i Ponkijem sprema za zabavu. Dakš informiše Đeja koji je već na žurci da kreću.
Bani se vrati kući i vidi mrlje/tragove krvi po celoj kući. Doziva Vira i pojuri gore na sprat. Umesto Vira, na terasi susreće Farištu i povređenog Pavana (Balvantov brat). Kada Bani upita šta je uradio, on odgovori da je započeo osvetu koja njoj nije uspela. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno