Naagin 5 - 46. epizoda - Bani ubije Pavana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 46. epizoda – Bani ubije Pavana!

By  | 


Bani izjavi da je ona Adi Naagin i da se može osvetiti sama, bez ičije pomoći. Ali, ne može ubijati nevine ljude. Pavan ne zaklapa, govori kako će orlovi ubiti Bani i nastavi joj pretiti sve dok ga ona ne ubije. Bani govori Farišti da ga je ubila jer je priznao svoja zlodela i zapretio da će se vratiti u staru osvetoljubivu fazu.
Bani stane ispred Virovog auta dok on vozi sa braćom, uputili su se na onu žurku. Bani mu kaže da je išla u radnju da mu kupi novu odeću koju je tražio, a Vir odvrati da ga samo treba ostaviti na miru. Bani ga moli da ne ide nikuda, ali on kaže da nema nikakva prava da ga zaustavlja. Šta joj nije jasno? Bani stane ispred Virovog auta dok on vozi sa braćom, uputili su se na onu žurku. Bani mu kaže da je išla u radnju da mu kupi novu odeću koju je tražio, a Vir odvrati da ga samo treba ostaviti na miru. Bani ga moli da ne ide nikuda, ali on kaže da nema nikakva prava da ga zaustavlja. Šta joj nije jasno? Vir odlazi a ona ipak pokuša da ga prati. Međutim, nije u stanju da se pretvori u zmiju, što je začudi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno