Naagin 5 - 47. epizoda - Bani povredi Farištu kako bi spasila Vira!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 47. epizoda – Bani povredi Farištu kako bi spasila Vira!

By  | 


Bani pita zašto, pogađaju ga njene suze? On je grubo odgurne od sebe. Bani se raseče, još više joj je teško i samo želi da ode odatle. Viru ipak nije svejedno, zaustavi je i pobrine se za njenu posekotinu. U klub dolazi i Farišta koji hipnotiše sve prisutne, sem Đeja koji se sakrio.
Farišta se odmah uputi na sprat, da potraži Vira i Bani. Međutim, njih nema u sobi, pojave se u bašti ispred. Farišta dođe tu i traži od Bani da se skloni, danas će izvršiti osvetu koju ona nikada nije.
Napadne je i onesposobi (zaveže) svojom magijom.
Dok on muči Vira, Bani moli boga Šiva da joj pomogne i spasi Viru život. Biva oslobođena od magije. Kako bi spasila Vira, probode Farištu gvozdenom šipkom u leđa a potom ga udari. Izvinjava mu se i moli ga da oduzme njen život, samo neka pusti Vira… preklinje ga. Vir otvori oči, na trenutak prepozna Bani ali se ubrzo vrati na staro. Počne je ignorisati opet a naposletku i ode odatle.
Bani nazove Đeja i ode odatle. Farišta je u neverici, shvatio je da se priča ovoga puta zaista promenila i da je Virova i Banina ljubav prava i odgovorna za promenu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno