Naagin 5 - 48. epizoda - Bani postaje Rani da zaštiti Vira!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 48. epizoda – Bani postaje Rani da zaštiti Vira!

By  | 

Naagin 5 – 48. epizoda – Bani postaje Rani da zaštiti Vira!

Prevela: Maja 🙂

Ova epizoda započinje pričom od 12 časova ranije, gde se Farišta bori za svoj život. Farišta kaže Bani da je neko rešio da joj stvori probleme, ali ljubav Bani i Vira će da pobedi na kraju. On je blagosilja i odlazi. Kasnije, Ponki pita šarmera zmija hoće li nešto da pojede. Ovaj pođe, ali ga tada Đej udari i dobija podršku od Ponki. Oni zajedno pokušaju da ubiju šarmera zmija, koji zapreti Đeju da će umreti i naziva ga glupanom. Đej otkriva da je ubio sveštenika (pandit) i njegovu suprugu, a njega će sada. Šarmer ga gurne i krene da svira muziku za zmije, a Bani počne da prati zvuk, koža joj menja oblik. Dok Bani odlazi, Vir je susreće i govori da ga ona nikad ne može dobiti, baš tad hoće da razgovara sa njom. Bani pokušava da sakrije svoje zmijsko lice od njega, te ode. U šumi, šarmer zmija izgubi kontrolu i padne. Đej ga ubija i odlazi, a Bani dolazi tu, u neverici je i izvinjava se nad njegovim beživotnim telom. Đej stoji sa strane i posmatra je. Vir odlučuje da ode na vožnju motorima i proslavi sa svojom braćom. Bani dolazi i govori Viru za smrt šarmera zmija, te traži njegovu pomoć. Oni ne nalaze nikakvo telo, a Vir i njegova braća ismevaju Bani. Vir smatra da Bani radi sve ovo kako bi ga zadivila. Bani plače i razmišlja gde li je telo nestalo, a pritom zna da ga je neko ubio. Ona se seća Farištinih reči i kako je sveštenikova udovica nestala.
Kasnije, Bani priča sa Mirom i govori joj da ju je Farišta posavetovao da bude blizu Vira. Bani odlučuje da postane Rani da bi bila blizu Vira. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno