Naagin 5 - 50. epizoda - Đej preuzme "Ranin" oblik, zarobi Vira!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 50. epizoda – Đej preuzme “Ranin” oblik, zarobi Vira!

By  | 


Naagin 5 – 50. epizoda – Đej preuzme “Ranin” oblik, zarobi Vira!
Đej pravi plan da se dočepa Banine bebe. Bani i Vir idu automobilom, on je vodi u vikendicu gde će stići i ostali. On kaže Bani da nema druge mogućnosti nego da pođe s njim. Đej poprima oblik zmije i prati njihov auto. Bani je uznemirena Virovim nestašnim ponašanjem jer želi da ga odvede na sigurno. Čvrsto ga zagrli kako bi mu prkosila. Stižu do vikendice. Virova braća nagovaraju Vira da pozove Rani sada. Bani ulazi unutra i usput naiđe na Tapiša koga pita za “Bel” drvo koje je odmah pored kuće. Izjavi da će im to drvo danas biti od koristi, iako je rizično za sve zmije.
Bani čeka na pragu. Vir joj se ponovo obrati, a ona mu otkrije da ćeka dostavu hrane. Oseća da nešto nije u redu i pomoli se bogu. Potom iz sve snage dozove sve svoje moći i sruši to “Bel” drvo. Iz drveta izlaze zraci plave svetlosti koji okruže kuću i predstavljaju zaštitu. Đej, koji je pratio Bani, stiže do vikendice i pita se zašto su svi Singanijevi tu. Pođe prema kući, ali lišće “Bel” drveta je magično pa ne može da dopre dalje. Bani za to vreme otkrije Tapišu da je od izuzetne važnosti da on i Mira budu na bezbednom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno