Naagin 5 - 51. epizoda - Bani i Đej se suoče!

Indijske Serije

Naagin 5 – 51. epizoda – Bani i Đej se suoče!

By  | 


Naagin 5 – 51. epizoda – Bani i Đej se suoče!
Bani pokušava da pronađe Vira. Đej je prati a potom kobajagi pita šta će ona tu. Bani odgovori da traži Vira. Iako je Aadi Naagin, nije uspela da identifikuje osobu koja se predstavila kao Rani. Đej veli da poznaje jednog sveca koji im može pomoći da pronađu Vira. Bani okleva. On to prokljuvi. Kaže da navodno zna da mu ona ne veruje, ali ovoga puta stvarno želi samo da joj pomogne. Vir se osvesti i priseti svega što se dogodilo, kao i “Ranine” izdaje. Reši da sazna istinu po svaku cenu.
Đej vodi Bani na neko mesto, ali se ona zaustavi čuvši plač bebe. Pita je li on nešto čuo. Đej odvrati da nije ništa čuo. Bani krene u suprotnom smeru i čuje bebu kako se kikoće/smeška. Govori mu da je sigurna da je to pravi put. Stigne do nekog mesta (zapravo, ispred kućice u kojoj je Vir) Zahvali se Tapišu što je tako brzo došao. Đej, naravno, daje sve od sebe da je spreči te izjavi da traže Vira na pogrešnom mestu. Bani kaže da je njegovo mišljenje ne zanima, zna šta radi. Neka joj pomogne poput Tapiša, ako je zaista tu da pomogne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site