Naagin 5 - 52. epizoda - Vir i Bani umiru, KRAJ!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 52. epizoda – Vir i Bani umiru, KRAJ!

By  | 


Naagin 5 – 52. epizoda – Vir i Bani umiru, KRAJ!
Bani napada Đeja koji je navodno moli za oproštaj. Bani mu odbrusi da se ne pretvara više pred njom, zgrabi ga svojim repom i udara o drvo s njim. Đej se ne da, viče da je on Markaat i da mu se ništa neće dogoditi. Bani izjavi da ona nije samo Aadi Naagin, već i „naagin“ (zmija) koju su izdali. Čim ga spusti dole na zemlju, Đej izvuče neku tekućinu kojom je polije i zaledi za tili čas. Pita kako će sada da ga ujede, čak su joj i usne smrznute. Njih dvoje stoje nasred puta, a iz jednog pravca se autom približava Vir. Đej ga ugleda i skloni se u stranu. Vir ugleda Bani nasred puta, ali misli da je ponovo u pitanju njegova halucinacija. Pređe autom preko nje. Bani leži na zemlji. Đej primeti da su joj oči i dalje otvorene, likuje da je došao trenutak njegovog trijumfa. Dovede je u neku kuću a potom prokomentariše da će se vrlo uskoro potpuno zalediti, a onda će biti mrtva „naagin“.
Tapiš je zabrinut za Vira. Balvant komentariše da je Vir sigurno otišao iz kuće jer mu je bilo preko glave svega. Mira misli da je zvuk koji je Vir čuo povezan sa Bani.
Šukla govori Balvantu da je nakon duge i pomne analize zaključio da sledi smak sveta/uništenje, priprema jednu puđu koja će biti od pomoći. To je zapravo Đej koji je preuzeo Šuklin oblik, cereka se i kaže u sebi da se sve odvija kako je i zamislio.
Bani je i dalje u onoj kući, leži na krevetu i pita se ko će joj pomoći. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno