Najave za indijske serije - 04.07.2017.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 04.07.2017.

By  | 

Najave za indijske serije – 04.07.2017.
Prevod: Maya. Uživajte! 🙂
Udaan (Odbačeno siroče) – Bhaiya ji će biti prikazan u svom starom avataru. Ragini je konačno razotkrivena i uhapšena, a Vivaan se promenio na bolje. On više ne daje injekcije Bhaiya ji-u. Bhaiya ji se vratio i ponovo je mentalno stabilan. On krivi Čakor za svoje stanje i želi da je ubije, guši je. Surađ ga zaustavlja i smiruje, govori mu da je Ragini to uradila jer je htela moć od samog početka. Surađ i Čakor kriju da je Vivaan bio umešan u tu prevaru i da je zadužen za Bhaiya ji-evo stanje. Oni su spasili Vivaana, znajući da bi ga Bhaiya ji ubio, saznanjem da mu je i on davao injekcije namerno.
Bhaiya ji odlazi u policijsku stanicu da se vidi sa Ragini i da je ubije, s obzirom da ju je Adžej uhapsio. On viče da Ragini izađe i stane pred njega. Inspektor Adžej dolazi, uperi pištolj u njega i kaže mu da ćuti. On ga pita gde je to sakrio Ragini, s obzirom da je ona pobegla iz zatvora.
Bhaiya ji je u šoku i ne veruje mu: ,,Kakve su to gluposti? Ja sam došao ovde da je ubijem! Ubiću je, kazniću tu Ragini! Ona mi je sve vreme davala lažne lekove da me napravi ludim! Zar ne znaš ko sam? Ja… Ja sam Kamal Narajan Rađvanši! Ja sam kralj ovog sela, kralj Aazaadgunja! Želim da Ragini bude živa, pa da je onda ja svojim rukama ubijem! Naći ću način kako.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site