Najave za indijske serije - 04.09.2017. - Simar, Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, Devanshi, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije 1 deo- 04.09.2017. – Simar, Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, Devanshi, Naamkarann…

By  | 

Najave za indijske serije – 04.09.2017. – Simar, Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, Devanshi, Naamkarann...

Prevod: Maya. 🙂

Danas nas očekuje niz zanimljivih i najtačnijih novih najava za vaše omiljene indijske serije. Osim serija koje se prevode na našem sajtu, ovde ima i serija koje se ne prevode na našem sajtu a koje pratite (ili ste možda počeli da ih pratite) uz ove najave. Možete da među prvima saznate nešto o novostima za nove epizode poznatih indijskih serija, poput: ,,Simar”, ,,Odbačeno siroče”, ,,Shakti”, ,,Dil Se Dil Tak”, ,,Kako da nazovem ovu ljubav? 3″, ,,Yeh Rishta Kya Kehlata Hai” , ,,Devanshi”, ,,Naamkarann”, ,,Dr. Savitri Devi College & Hospitall”, ,,Ishqbaaz”, ,,Chandrakanta” i mnoge druge! Možete predloge za nove serije (o kojima želite da pišem u najavama) da pišete ispod, u komentarima, ili u odeljku na stranici ,,Ćaskanje uz kafu”. Uživajte u najavama! Sada krećemo sa jednom indijskom serijom, koja se polako približava kraju, a njeno ime je…

Simar – Prem Baradvađ (lice glumca je promenjeno – prim. prev.) je pronađen i spasen. Svi su srećni zbog toga. U kuću je konačno ušla sreća i mir cele porodice. Simar je porazila Bairavin zli plan! Simar i cela njena porodica se vraćaju natrag, u svoju staru dobru Baradvađ kuću. Nastavite da čitate…

Bairavi ne može da podnese surovu činjenicu da je poražena. Ona pita Simar da smesta pokupi stvari i napusti kuću. Ona uzima i pokuša da baci njene torbe napolje. Samir je na Bairavinoj strani i brani je. Simar kaže svima da je Prem živ i da imaju ugled, moć imena. Samir ih podseti da je Staramajka potpisala te papire i da je sada kuća njihova (njegova i Bairavina). Oni njega isprave onda. Simar pokaže Bairavi legalne papire. Bairavi i Samir su šokirani i bespomoćni, ne znaju šta da urade sada. Bairavi ne prihvata poraz, ne sluša ih i ne prihvata tu pravu istinu. Ona želi da Baradvađevi budu tužni na ulici. Nije uspela! Šokira se, kad ih vidi natrag, u kući. Simar skida Bairavino ime sa natpisa i napiše na kući ime ,,Baradvađ kuća”. Prem ispuni Simarin razdeljak na čelu sindurom. Prem obećava da će uvek da bude sa Simar. Svi su srećni, jer se on vratio kući. Pijuš i Samir se posvađaju. Kad vide to, Prem i Arav ih zaustave i smiruju. Svi su prisutni i gledaju to. Sanđu podržava Samira i zaustavlja Pijuša. Samir je hteo samo da mirno popriča sa Sanđanom, ali je Pijuš pomislio da hoće da je vređa. Sanđu je osetila da ovoga puta Pijuš greši, sada je počela da veruje Samiru i njegovoj pravoj ljubavi. Ona prekida njihovu svađu. Samir i Sanđu se pomire i zavole!

Kasnije, Simar kaže Pijušu da ima bitnog posla i uskoro će da se vrati. Pijuš je pita da je odbaci kolima do odredišta, ali Simar odbija i ode. Njeno ponašanje je čudno. Simar je otišla sama da se vidi sa nekim.
Sa kim se to Simar viđa? Da li Bairavi konačno prestaje sa svojim zlim planovima? Saznajte to u najavama za indijske serije i u poslednjim epizodama ove poznate serije!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site