Najave za indijske serije - 05.08.2017. - IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 05.08.2017. – IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan

By  | 

Najave za indijske serije – 05.08.2017. – IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan
Prevod: Maya.
😀
Kao i prošle, i ove subote nas očekuje dosta interesantnih najava za vaše omiljene indijske serije. Nadam se da ste spremni, pa možemo da krenemo onda sa današnjim najnovijim najavama! Veliki pozdrav, uživajte… 😉
Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (IPKKND3) – Održava se Pratamova i Čandnina ‘Đulan’/’Jhulan’ ceremonija. Svi su srećni zbog Čandni. Advej spreči Pratama da odradi ritual zajedno sa svojom budućom ženom, Čandni. Čandni je zvala policiju da dođe i uhapsi Adveja. Ona želi da pred svima dokaže istinu, ali ne uspeva u tome. Indrani je osramoćena i pita je šta to radi. Ona je ljuta na nju i više ne priča sa njom/Čandni. Inspektor pita Čandni da li se šali, nakon što vidi da je u torbi samo pepeo, a ne Advejevi lažni pasoši. Čandni pokuša da objasni šta je videla, ali joj loše ide. Ona zaćuti i sramota ju je. Svi su šokirani ovom situacijom. Pratam i njegova mama se naljute i odu sa ceremonije/rituala. Kasnije, Advej otkriva Čandni kako je zapalio i uklonio zauvek svoje lažne pasoše iz torbe. Ona je ljuta na njega. Indrani je iznervirana i ljuta na svoju ćerku, Čandni. Ona je pita da prekine da ih sramoti i ponižava i ne pravi im više problema. Megna i Šika podrže Čandni i brane je.
Kasnije, Advej daje Pratamu slatkiše sa alkoholom unutar njih (‘bhaang laddoos’) da bi ga razotkrio pred svima. Pratam stavlja maramu preko sebe i pleše sa Šakun. Čandni je osramoćena i gleda ga šokirano. Advej je to namerno uradio da bi mu se osvetio, misleći da je bio sa Čandni. Advej ne može da vidi da Čandni pati i da je Pratam vara sve vreme. On ga je naučio dobru lekciju ovog puta!
Pratite nove epizode radnim danima, a video-najavu pogledajte odmah na vrhu ove stranice. 😀 (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!