Najave za indijske serije - 07.08.2017. - DSDT, Simar, IPKKND3, Ishqbaaz...

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 07.08.2017. – DSDT, Simar, IPKKND3, Ishqbaaz…

By  | 

Najave za indijske serije – 07.08.2017. – DSDT, Simar, IPKKND3, Ishqbaaz…
Prevod: Maya.

Danas nas očekuje puno lepih i zabavnih najava. Nadam se da će vam se dopasti. Srdačan pozdrav svima na sajtu! 😀
Dil Se Dil Tak – Teni se onesvesti na ceremoniji svog venčanja. Part i Aman je uhvate. Porodica se zabrine za nju i zove doktora. Svi otkrivaju da je Teni u petom mesecu trudnoće! Šorvori pokuša da smiri stvari i kaže doktoru da se Teni onesvestila, zbog mirisa vatre. Doktor joj kaže da je Teni zapravo trudna i to je sigurno. Šorvori pokuša da je zbuni. Part i Šorvori se trude maksimalno da sakriju istinu, ali ne uspevaju. Kako će porodica da reaguje kada saznaju da je Teni surogat majka, a ne Šorvorina sestra? Pratite nove epizode radnim danima na sajtu i saznajte!

Simar (SSK) – Samirova majka ulazi u Baradvađ kuću. Samir pokazuje svima svoje prave boje. On pruža veliku dobrodošlicu svojoj majci. Simar je šokirana, kada je vidi. Samirovi motivi i razlog osvete će biti otkriveni u novim epizodama ove serije! Samir zagrli svoju majku i srećan je što je vidi, ali se porodica zabrine kad je vidi.
Ostanite uz nas! 🙂 (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Photo source: colorstv.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!